Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Συν-ΤΡΟΦΗ-κή κουζίνα στο ΣΤΕΚΙ της λαϊκής συνέλευσης

Κάθε Τρίτη στις 19:30 μαγειρεύουμε συντροφικότητα, σερβίρουμε αλληλεγγύη (για 2η συνεχόμενη χρονιά).


Μαγείρεμα από όλους για όλους. Συμμετέχουμε όλοι ενεργά, με διαθεσιμότητες που δηλώνονται, στα ψώνια και το μαγείρεμα. 

Σκοπός μας είναι όχι μόνο να καλύψουμε την "ανάγκη" της τροφής για όλους μας, αλλά κυρίως να αναπτύξουμε συν-ΤΡΟΦΗ-κές σχέσεις, να ανταλλάξουμε απόψεις και κανείς να μην μένει και να μην νιώθει μόνος του στις δύσκολες μέρες που περνάμε. 

Οι συλλογικές κουζίνες λειτουργούν με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά στο κουτί που υπάρχει στο στέκι, ανάλογα με τς δυνατότητες του καθενός (και αν έχει βέβαια να συνεισφέρει), ούτως ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε τα έξοδα.

Στην κρίση απαντάμε με συντροφικότητα και αλληλεγγύη, γιατί όπως λέει και μια αραβική παροιμία "όποιος τρώει μόνος, πνίγεται μόνος".

Επικοινωνία: kouzinaalsxp@gmail.com, http://anoixtisyneleysixolargoupapagou.blogspot.gr/ ή από κοντά στο χώρο του στεκιού (Αγ. Τριάδος 14 Χολαργός, απέναντι από την εκκλησία).


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να παρεμποδιστει η αυξανομενη ανοδος των χρυσαυγιτων και αν το γηπεδο της Αεκ ονομαστει Αγια Σοφια που παραπεμπει σε αυτοκρατοριες
ενω και το σχημα του γηπεδου εχει χριστιανικο προσημο τοτε με δεδομενα και τα αλλα συμβολα και με δεδομενο οτι η χρυση αυγη βγαζει πανο με την Αγια Σοφια προκυπτει οτι ενας κοσμος θα επηρεαστει και θα αλλαξει αποψεις και μεσοπροθεσμα θα ειναι απεναντι στον αντιφασισμο.
Οι χαμενες πατριδες η η θρησκευτικη μισαλλοδοξια , το μισος για την Τουρκια κτλ θα προκαλεσουν μετακινηση προοδευτικων προς την ακροδεξια.
Ασχετα απο οπαδικες προτιμησεις μιας και ο συριζα μπορει να αλλαξει το νομοσχεδιο λογω περιφερειας και νεας φιλαδελφειας πρεπει να το κανει και οι φιλαθλες προτιμησεις δεν πρεπει να εμποδιζουν κανεναν στο να το διατρανωσει οτι πρεπει να αλλαξει το ονομα και ενα σχημα της εξωτερικης πλευρας του γηπεδου.Αν γινει χουντα στη Θεσσαλονικη δεν θα πουμε ''να πανε να γ...'' επειδη ειναι Παοκ και Αρης Ηρακλης.Ετσι και τωρα μπροστα σε αυτο το πραξικοπημα πρεπει να υπαρξουν φωνες αντιστασης.
Ηδη υπαρχουν πολλα σχολια στο διαδικτυο και φειγ βολαν στους δρομους εναντια στην φασιστικοποιηση της Αεκ και της κοινωνιας που καλλουνε τον συριζα να δρασει.Και αυτος και τα αλλα κομματα πρεπει να δρασουν και να ζητησουν αλλαγες στο νομοσχεδιο.
Τα τρικακια εχουν πολιτικες υπογραφες(αντιφασιστες κλπ)
Δεν ειναι δυνατον να υπογραψει ο συριζα την φασιστικοποιηση μιας ομαδας.
Λογω δημου νδ και περιφερειας μπορει να το κανει

Ανώνυμος είπε...

Λογω δημου νεας Φιλαδελφειας και λογω Περιφερειας Αττικης που διαθετει ο συριζα αλλα και οχι μονο εχει την δυνατοτητα ο συριζα να αντιταχθει και επιπροσθετα μπορει και η υπολοιπη αριστερα να δρασει.
Τετοιες κινησεις θα ειναι για πολλα ευγε

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αντιφασίστες
ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΕΚ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Αντιφασίστες