Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Μικροφωνική - ενημέρωση, αύριο Σάββατο 21/4, στις 12:00 στο εμπορικό στην Περικλέους (Χολαργός), σχετικά με τη δίωξη από τις αρχές στο συναγωνιστή και σύντροφο Νίκο Λ., μέλος της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου.

Τον Νίκο Λ. προσπαθούν να προσαγάγουν σε δίκη, για την απόπειρα εμπρησμού του βιβλιοπωλείου “Ιανός” στη μεγάλη αντιμνημονιακή διαδήλωση της 5/5/2010, με τη βαριά και ανυπόστατη κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμα κοινωνικοί αγωνιστές, οι οποίοι κατηγορούνται για τον εμπρησμό της Marfin.

Ο κλοιός στενεύει ολοένα και περισσότερο: οι δυνάμεις καταστολής και το κράτος με τους μηχανισμούς του έχουν εξαπολύσει ένα ανελέητο κυνηγητό ενάντια στο κίνημα, με συλλήψεις και φυλακίσεις κοινωνικών αγωνιστών.

Σύνθημά μας: να σταματήσει κάθε απόπειρα του καθεστώτος να δικάσει αθώους κοινωνικούς αγωνιστές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη που δημοσιεύουμε εδώ, αλλά δεν βρήκαμε mail επικοινωνίας:
Συμπολίτες, σύντροφοι, συναγωνιστές,

Αν μπορούμε να θεωρήσουμε ενδεικτικές τις δημοσκοπήσεις, φαίνεται ότι το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής μπαίνει στη Βουλή. Όποιος έχει διαβάσει το πρόγραμμά τους και έχει παρακολουθήσει τη δράση τους, μπορεί να καταλάβει το γιατί έχει ανέβει τόσο. Το παρόν mail δεν σκοπεύει να κάνει καμία αναλυση. Πιστεύοντας ότι υπάρχει ακόμη χρόνος να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη, έχουν σχεδιαστεί τα παρακάτω προπαγανδιστικά αφισάκια και φυλλάδια, δείγματα των οποίων επισυνάπτονται σε χαμηλή ανάλυση. Έχουν σχεδιαστεί για τον μέσο συμπολίτη μας που συμφωνεί με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και σκέφτεται να την ψηφίσει. Δεν έχει σημασία αν θα ψηφίσουμε ή όχι, αν θεωρούμε ότι το κοινοβουλευτικό σύστημα αντιπροσώπευσης βρωμάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια ή συνεχίζουμε να το υποστηρίζουμε. Οι δύο βδομάδες που απομένουν για αυτό που επίτηδες έχει ονομαστεί το "ύψιστο πολιτικό μας δικαίωμα" θα κρίνουν αν θα φάμε στη μάπα τους φασίστες νεοναζί για κάποια χρόνια ή θα πάρουμε μια παράταση για να φτιάξουμε ό,τι έχει πάει κατά διαόλου και επιτρέπει σ' αυτούς τους αληταράδες να κερδίζουν έδαφος (και πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά). Είναι μια κίνηση στρατηγικής που ίσως φέρει αποτέλεσμα.

Για διευκόλυνση στο κατέβασμα, τα τρία αρχεία βρίσκονται ως έγχρωμα, ασπρόμαυρα, flyers και φωτογραφίες στους αντίστοιχους φακέλους που μπορείτε να κατεβάσετε στους παρακάτω συνδέσμους. Διακινήστε το ελεύθερα!

Η ήττα τους νίκη μας!

Ασπρόμαυρα (2,4 ΜΒ)
https://rapidshare.com/files/812075823/Aspromaura.zip

Έγχρωμα (2,6ΜΒ)
https://rapidshare.com/files/3597879239/Exgrwma.zip

Φυλλάδια (8,4 ΜΒ) (το αρχείο xairetismos βγάζει 2 φυλλάδια, τα υπόλοιπα δύο 4 φυλλάδια)
https://rapidshare.com/files/2936569880/Flyer.zip

JPEG υψηλής ανάλυσης (12,37 ΜΒ)
https://rapidshare.com/files/1310609532/JPEG.zip

Για αποσυμπίεση των αρχείων, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το πρόγραμμα winrar
Για εκτύπωση, σε περίπτωση που δεν προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος του χαρτιού που επιλέγετε, επιλέξτε "fit to printable area" ή "shrink to printable area"