Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Παρέμβαση αστυνομίας σε πρωτοβουλία της Λ.Σ.

Αναδημοσίευση από Παπάγου-Πολιτεία:
Η Αστυνομία παρενέβη σήμερα σε πρωτοβουλία της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου.
Τα μέλη της Λ. Σ. με σκοπό να βρουν ένα χώρο για να κάνουν τις συνελεύσεις τους τώρα που χειμώνιασε, βρήκαν ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην οδό Βεντούρη και Κατσιμπίρη. Το σπίτι αυτό ανήκε σε μια ηλικιωμένη κύρια , η οποία δεν είχε συγγενείς και έτσι το σπίτι παρέμεινε εγκαταλειμμένο. Έτσι με σκοπό να το αξιοποιήσουν μπήκαν σήμερα για να το καθαρίσουν και να πετάξουν ότι άχρηστα πράγματα είχε μέσα.. (όλα τα υπόλοιπα φυλάχτηκαν σε κούτες εντός της οικίας).σ.σ.
Η οικία αυτή θα χρησιμοποιούνταν από την Λ.Σ. , και ως χώρος όπου θα μπορούσε κάποιος να βρει δωρεάν καφέ, φαγητό ή ακόμα και Baby sitting. Χαρακτηριστικά μας είπαν μέλη της Λ.Σ., ότι θα μπορούσε να υπάρχουν μέσα από την αυτοδιαχείριση πολλαπλές δράσεις , π.χ. δανειστική βιβλιοθήκη, internet cafe κ.α.
Ωστόσο, μετά από ανώνυμη καταγγελία η αστυνομία παρενέβη
 στην πρωτοβουλία τους αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες  υπάρχει διαθήκη που αναφέρει ότι μέρος του σπιτιού ανήκει στην Εκκλησία και συγκεκριμένα στην Μητρόπολη Ζακύνθου. Είναι επίσης πιθανό, να υπάρχει εν ζωή συγγενής, η οποία μπορεί να έχει δικαιώματα επί της οικίας.

http://myxolargos.gr/nea-epi-topou/eidiseis/2948-paremvasi-astynomias-se-protovoylia-tis-ls

Δεν υπάρχουν σχόλια: