Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 5/7/2011

Η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων Χολαργού-Παπάγου χαιρετίζει τη μεγαλειώδη, διαρκή, αγωνιστική και μαχητική κινητοποίηση εκατοντάδων, χιλιάδων πολιτών που με την καθημερινή παρουσία στην πλατεία Συντάγματος και άλλες πλατείες και με απεργίες, πορείες, διαδηλώσεις και πολύμορφες κινητοποιήσεις εξέφρασαν την καθολική αντίθεση του ελληνικού λαού στα νομοθετικά μέτρα που υλοποιούν την πολιτική του Μνημονίου και οδηγούν τη δημόσια περιουσία στο ξεπούλημα και τη συντηρητική πλειοψηφία των εργαζομένων, ανέργων, αγροτών, συνταξιούχων και επαγγελματιών στην εξαθλίωση.
Χαιρετίζουμε, ακόμη, την επίμονη αντίσταση των χιλιάδων διαδηλωτών που δε λύγισαν απέναντι στην κρατική καταστολή, η οποία για μια ακόμη φορά εκδηλώθηκε με την απρόκλητη και αδιάκριτη εγκληματική αστυνομική βία, την απεριόριστη χρήση τόνων επικίνδυνων (και απαγορευμένων να χρησιμοποιούνται σε περίοδο πολέμου) χημικών σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, τον αναίτιο ξυλοδαρμό και τραυματισμό εκατοντάδων διαδηλωτών, τις προβοκάτσιες, τις αυθαίρετες συλλήψεις και παραπομπές διαδηλωτών και την κακοποίησή τους στη διάρκεια της κράτησης, τη συνεχή συκοφάντηση του αγώνα από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ.
 Η οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν είναι ικανή να σκεπάσει την πολιτική συντριβή που έχει υποστεί η κυβέρνηση των Μνημονίων και οι δυνάμεις που υπηρετούν την πολιτική τους. Ο λαός συνεχίζει τον αγώνα στις πλατείες, στις απεργίες, στις διαδηλώσεις, αναζητώντας την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής και την υπέρβαση της σημερινής κατάστασης. Η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων Χολαργού- Παπάγου συνεχίζει τον αγώνα, «μένει» στο Σύνταγμα, συμπαρατάσσεται με όλες τις άλλες πλατείες και κινητοποιήσεις, καταγγέλλει την αστυνομική εγκληματική καταστολή και την κρατική τρομοκρατία, εκφράζει την αλληλεγγύη της στους τραυματίες και τους συλληφθέντες και συνεχίζει τη δράση της στις πλατείες και στους δρόμους του Χολαργού-Παπάγου.
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5/7 ΣΤΙΣ 19:00, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: