Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

η δικαιοσύνη είναι θεότυφλη κι η ζυγαριά της «κλέβει»



Έμελλε να το ζήσουμε κι αυτό…
Ένα θέατρο του παραλόγου, που τελειωμό δεν έχει…

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012. Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες απηυδισμένοι και οργισμένοι, βγαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για τον κατ’ επανάληψη, διαχρονικό, πολλαπλό και ποικιλότροπο σωματικό και ψυχικό βιασμό τους.

Οι βουλευτές του μαύρου μετώπου, με τις ευλογίες των «χορηγών» τους (ΣΕΒ, τραπεζιτών και φυσικά της τρόικας), των εύπορων πια ληστών του κοινωνικού πλούτου, ψηφίζουν το νέο μνημόνιο - ταφόπλακα για τις ζωές και το μέλλον μας.

Προσπαθώντας να κατεδαφίσουν τη ζωή μας και να καταστείλουν κάθε αντίσταση, χρησιμοποιούν όλους τους μηχανισμούς, για να επιβάλλουν τη σιωπή, τον τρόμο και την καταστροφή...

· Τα «πλανεμένα» τούβλα, οι μπάτσοι, μετά τις «προληπτικές» απαγωγές των συναγωνιστών μας από τα σπίτια τους, μετά τις κατά συρροήν απόπειρες δολοφονίας εναντίον του πλήθους, απάγουν κι’ άλλους διαδηλωτές συμπολίτες μας.

· Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης διαπομπεύουν τους απαχθέντες. Πρώτη φορά στα χρονικά δημοσιεύουν φωτογραφίες διαδηλωτών, για να «παραδειγματίσουν» και να τρομοκρατήσουν όσους επιλέγουν να αντιδρούν στη λεηλασία των ζωών τους. Και για άλλη μια φορά, προτάσσουν στην κοινωνία τη ρουφιανιά, το γλείψιμο και την υποταγή.

· Και να! Έρχονται οι «δικαστές» να προφυλακίσουν (στο όνομα τίνος αλήθεια; και με ποια δικαιοδοσία;) τους απαχθέντες συμπολίτες μας (!). Η πλήρης αντιστροφή θύτη – θύματος…

Τίθεται πλέον ζήτημα ύψιστης σημασίας. Αυτό της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Είναι δυνατόν να κάνει κουμάντο ο αρχικλέφτης, ο λωποδύτης, ο απατεώνας, ο μιζαδόρος, ο βιαστής, ο δολοφόνος;

Είναι δυνατόν να γεμίζουν οι φυλακές με τα θύματά τους κι αυτοί να χλιδοπερνάνε καγχάζοντας;

Ποιος νους να το χωρέσει αυτό;

Το σίγουρο είναι ότι η βία, η καταστολή, οι διώξεις και οι φυλακίσεις, είναι έξω από την πόρτα μας και ετοιμάζονται να τη σπάσουν!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια…
Αφήστε ΤΩΡΑ τους ανθρώπους ελεύθερους. 

Όσες φυλακές και να φτιάξετε, δε μας χωράνε όλους. 
Δε μας τρομοκρατείτε, μας εξοργίζετε! 
Άμεση απελευθέρωση των απαχθέντων της 12/2. 

Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: