Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ελεύθερα αυτό-οργανωμένα μαθήματα: Kύκλος Σεμιναρίων με θέμα το Κοινωνικό-Πολιτικό Θέατρο του Augusto Boal

Σάββατο 25/05 & Κυριακή 9/06

Τα επόμενα βιωματικά εργαστήρια με θέμα το Κοινωνικό- Πολιτικό Θέατρο του Augusto Boal συνεχίζουν τη γνωριμία μας με τις τεχνικές του Θεάτρου του Καταπιεσμένου με 2 συναντήσεις για το Θέατρο Forum (Θέατρο της Αγοράς).
Ο παθητικός θεατής στο θέατρο του Βραζιλιάνου σκηνοθέτη μετατρέπεται σε ενεργό θεατή και δημιουργό στη σκηνή και τη ζωή.

Το Θέατρο Forum είναι συμμετοχικό θέατρο που έχει στόχο να επιλύσει πραγματικές μορφές καταπίεσης. Οι τεχνικές του επικεντρώνονται στην αποσαφήνιση της καταπίεσης, ανιχνεύοντας την πραγματικότητα με ενδοσκοπικές και προβολικές δραστηριότητες που αφορούν το παρελθόν και το παρόν, ώστε να γίνουν ξεκάθαρες οι δυνατότητες παρέμβασης μας στο μέλλον.
Το Θέατρο Forum είναι μια συλλογική πρόβα για την πραγματικότητα: συλλογικά επαναδιαπραγματευόμαστε τις κοινές μας καταπιέσεις και επανατοποθετούμαστε μπροστά σ'αυτές.

Οι συναντήσεις μας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Μαϊου και την Κυριακή 9 Ιουνίου, ώρες 12.00-16.00 στο Στέκι της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού - Παπάγου (Αγ. Τριάδος 14, Χολαργός).
Ας έρθουμε με άνετα ρούχα για να περάσουμε πιο καλά! (και με καλτσάκια γιατι βγάζουμε τα παπούτσια!).
Ελεύθερη συμμετοχή.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο e-mail: mathimataalsxp@gmail.com



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: