Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Στο στέκι λειτουργούν.....


Η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού Παπάγου στεγάζει τις συνελεύσεις και τις δραστηριότητές της στο Στέκι της, Αγίας Τριάδος 14 στον Χολαργό. Στόχος της να δημιουργήσει έναν ελεύθερο κοινωνικό χώρο στον οποίο οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά, σύμφωνα με τα προτάγματα της συλλογικότητάς μας, που είναι η αυτό-οργάνωση, η αλληλεγγύη και η οριζόντια λήψη αποφάσεων μέσα από τις συνελεύσεις μας, μακριά από κάθε εμπορευματική και καταναλωτική ιδεολογία.

Στο Στέκι λειτουργούν:
  • αυτό-οργανωμένο καφενείο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη πρωί 10 με 1, Πέμπτη απόγευμα 6 με 9 και Σάββατο πρωί 11 με 2. Για να συναντιόμαστε , να συζητάμε, να χτίζουμε κοινωνικές και πολιτικές σχέσεις
    *Τα έξοδα (ροφήματα, καφέδες κλπ) καλύπτονται από τις εθελοντικές συνεισφορές όλων στο κουτί ενίσχυσης του χώρου.
  • χαριστικό παζάρι βιβλίων και cd/dvd κάθε Σάββατο πρωί 12 με 2 *(το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα το παζάρι θα βρίσκεται έξω από το εμπορικό κέντρο Χολαργού). Μοιραζόμαστε, ανταλλάσσουμε, χαρίζουμε αυτά που δεν χρειαζόμαστε πια.
  • δανειστική βιβλιοθήκη (ανοιχτή κατά τις ώρες λειτουργίας του καφενείου).
  • κινηματογραφικές βραδιές κάθε Κυριακή στις 17:30.
  • μαθήματα χωρίς οικονομικό αντίτιμο, στη λογική της από-εμπορευματοποίησης και της ελεύθερης κυκλοφορίας της γνώσης. Το πρόγραμμα των μαθημάτων (ώρες, διδακτικό αντικείμενο) θα διαμορφωθεί ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από μαθητές και καθηγητές (επικοινωνία στο mathimataalsxp@gmail.com).
    Προς το παρόν προσφέρονται:
  • μαθήματα ξένων γλωσσών:
    - Ισπανικά αρχαρίων
    - Γαλλικά ( διάφορα επίπεδα)
  • μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας:
    - Γυμνασίου: Αρχαία ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία
    - Λυκείου: Μαθηματικά, Φυσική, Οικονομικά, Γαλλικά (προετοιμασία για πανελλήνιες), Ελεύθερου σχεδίου

Η ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Χολαργού-Παπάγου, γίνεται κάθε Τετάρτη στις 20:00 & κάθε Σάββατο στις 19:00, στο Στέκι της, Αγίας Τριάδος 14 στο Χολαργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: