Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ 22/2 18:30


ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 55-ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ"

Από τον περασμένο Μάιο συναντιόμαστε, συζητάμε, ανταλλάσσουμε απόψεις, γνωριζόμαστε, μαθαίνουμε να ακούμε, συν-αποφασίζουμε, δρούμε συλλογικά, κάνουμε λάθη, πετυχαίνουμε στόχους, μαθαίνουμε, συμπορευόμαστε, συνεχίζουμε....

Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να αντισταθούμε στον ολομέτωπο πόλεμο που εξαπολύει το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο, μαζί με το διεθνές οικονομικό σύστημα ενάντια στη ζωή, την αξιοπρέπεια, την ελευθερία, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.


Στις 22/2 θα έχουμε κοντά μας εκπροσώπους ομάδων-συλλογικοτήτων που μέσα σε αυτόν τον πόλεμο κατάφεραν να συσπειρωθούν, να αγωνιστούν και να σημειώσουν νίκες (Κερατέα, χαλυβουργοί, "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", σωματείο μαγείρων, σωματείο courier).

Καλούμε κάθε συμπολίτη-συνδημότη, να φέρει τους προβληματισμούς, τις αγωνίες, τις ιδέες του: τα υλικά για ένα καλύτερο αύριο, όπου τις αποφάσεις για τη ζωή μας θα τις παίρνουν οι πραγματικά αρμόδιοι: ΕΜΕΙΣ!!!


Υ.Γ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ανοιχτή συζήτηση με τοποθετήσεις όλων των παρευρισκομένων, οι οποίοι θα θέλουν να μιλήσουν.

Το event στο fb: https://www.facebook.com/events/325670000816456/?context=create

Δεν υπάρχουν σχόλια: