Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Ανεργία

H Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου συζητά και δουλεύει πάνω στα καυτά προβλήματα που δημιουργεί η κρίση στην κοινωνία μας. Ένα από αυτά τα προβλήματα είναι και το ζήτημα της Ανεργίας.
Στο πλαίσιο της Λαϊκής Συνέλευσης συστάθηκε Ομάδα Εργασίας για την Ανεργία με τους εξής στόχους:

- Την ανάληψη συγκεκριμένων και εφικτών δράσεων για την αντιμετώπιση τόσο του προβλήματος της ανεργίας όσο και των πολλαπλών αρνητικών συνεπειών αυτού (οικονομικών, ψυχολογικών, κοινωνικών). 
- Την κινητοποίηση όλων των ενδιαφερομένων μερών, ανέργων, εξειδικευμένων φορέων, επιστημόνων και κυρίως πολιτών του Δήμου μας, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα της Ανεργίας ως σημαντική απειλή για την κοινωνία μας.
- Την ενίσχυση της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας και τη διεύρυνση του διαλόγου από την τοπική Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση στην ευρύτερη κοινωνία που πλήττεται καίρια από το ίδιο πρόβλημα.

Η Ομάδα Εργασίας για την Ανεργία και η Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού Παπάγου, καλούμε πολίτες (άνεργους και μη) που ενδιαφέρονται για το μείζον αυτό ζήτημα να επικοινωνήσουν μαζί μας:
- μέσω του e-mail μας lsholpapanergia@gmail.com
- ή / και να μας συναντήσουν στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (για τις ημέρες και ώρες των συναντήσεων επισκεφθείτε μας στα:
FB: Ανοιχτή Λαϊκή συνέλευση Χολαργού-Παπάγου
BLOGS: 1) http://holargos-papagos.blogspot.com
                2) http://anoixtisyneleysixolargoupapagou.blogspot.com

Το κεντρικό mail της συνέλευσης είναι το: holpap1@gmail.com   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την Πεμπτη 22 Μαρτη,στα γραφεια της Εντεχνου Α.Ε, στο Μαρουσι, απολυμενος εργατης με την γυναικα του, προσπαθησαν να αυτοπυρποληθουν. Ειχαν παει να διεκδικησουν μερος των δεδουλευμενων και της αποζημιωσης - οπως και δεκαδες αλλοι απολυμενοι των εν λογω εργολαβων. Οταν τους αρνηθηκαν για νιοστη φορα, η γυναικα εβγαλε μπουκαλι με πετρελαιο, το σκορπισε παντου μες στο γραφειο των αφεντικων,και απειλουσε να αυτοπυρποληθει. Ακολουθησε συμπλοκη, ηρθε η αστυνομια και συνελαβε το ζευγαρι. Πληροφοριες θελουν, να αφεθηκαν ελευθεροι το βραδυ, καθως δεν κατατεθηκε μηνυση,αφου η εταιρια θελει να πνιξει το γεγονος. Η κατασταση στην εν λογω εταιρια ειναι τραγικη, καθως οι εργαζομενοι εχουν απληρωτοι 7 με 8 μηνες και οι απολυμενοι δεν εχουν παρει ουτε την αποζημιωση τους.
Παρακαλω διαδωστε το. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΔΩ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ